HORLOGEDOKTER.BE
STATIONSSTRAAT 40
8470 GISTEL

Tel: 0477/88.13.48 | Email: info@horlogedokter.be

Openingsuren:
Maandag 09:00-12:00
Dinsdag 09:00-12:00 14:00-18:00
Woensdag 09:00-12:00 14:00-18:00
Donderdag 09:00-12:00
Vr. 12-08-2022 09:00-12:00 14:00-18:00
Zaterdag 09:00-12:00 14:00-18:00
Zondag
Gesloten
Uw winkelwagentje
Passie voor horloges Eigen atelier & hersteldienst
Gratis verzending + gratis cadeauverpakking
Eerlijke prijzen Extra service inbegrepen
1 echte winkel Openingsuren

Je horloge batterij laten vervangen bij horlogedokter.be?
“Prijs-kwaliteit” de beste op de markt!

1. Professionele en snelle service, klaar terwijl je wacht.

Laat je horloge batterij professioneel én snel vervangen bij horlogedokter.be.
Omdat alle type’s batterijen steeds in voorraad zijn (+/- 30 verschillende soorten!) en alle herstellingen ‘in huis’ gebeuren kan een batterijwissel steeds direct gebeuren.

Dankzij de ‘Walk-in-service’ hoef je bovendien geen afspraak te maken. Klaar terwijl je wacht.

2. Alle horlogemerken.

Wil je de batterij van jouw stijlvolle ‘fashion watch’ laten vervangen of ben je in het bezit van een kostbaar erfstuk? Het maakt allemaal niet uit, bij horlogedokter.be voeren we batterijwissels uit aan alle horlogemerken en alle soorten en types uurwerken.

Heb je het uurwerk niet bij ons aangekocht? Geen enkel probleem, met veel plezier verwelkomen we ook jou als nieuwe klant!

3. Schadevrij openen van het horlogedeksel.

Je mag er zeker van zijn dat jouw polshorloge in goede handen is. In het moderne horloge-atelier te Gistel worden alle batterijwissels eigenhandig uitgevoerd door Dimitri, gecertificeerd Omega uurwerkhersteller. In dit atelier zijn tevens alle gespecialiseerde toestellen voorhanden.

In combinatie met een uitstekende know-how van ‘de horlogedokter’ zorgt dit ervoor dat de kans op schade tijdens een batterijwissel uitgesloten is.

Niets zo spijtig om je polshorloge na een ‘simpele’ batterijwissel bekrast terug te moeten krijgen omdat er onzorgvuldig is mee omgesprongen.

4. Lekvrije zilver oxide batterijen mét 1 jaar garantie.

horlogedokter.be gebruikt uitsluitend Zwitserse RENATA horloge batterijen. Deze kwalitatieve zilver oxide batterijen (100% lekvrij) hebben een lange levensduur en gaan gemiddeld 2 tot 5 jaar mee. (afhankelijk van het type uurwerk)

In het onwaarschijnlijke geval dat je horloge batterij toch zou zijn leeg geraakt binnen het 1ste jaar na herstelling, dan wordt deze altijd kosteloos vervangen.
=> 1 jaar garantie op elke batterijwissel.

5. Vaste prijs, zonder verrassingen.

Bij horlogedokter.be vinden we transparantie erg belangrijk. We werken daarom steeds met een vaste prijs, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een batterijwissel kost slechts 8 euro. Niet meer, niet minder.

6. ‘Drop & Go’ pakketbrievenbus (beschikbaar vanaf 04.09.2020)

Heb je geen tijd om te wachten op een batterijwissel of is het niet mogelijk om tijdens de openingsuren langs te komen in de winkel? Maak dan gebruik van onze handige ‘Drop & Go’ pakketbrievenbus welke 24/7 beschikbaar is!

Het is heel eenvoudig: ‘Drop’ je uurwerk samen met het ingevulde reparatieformulier in de pakketbrievenbus. Download hier het reparatieformulier.

7. Een blik achter de schermen

Een professionele batterijwissel, hoe gaat dit er in de praktijk aan toe? Nieuwsgierig? Ontdek het in onderstaande video! Meer van dat? Neem dan zeker eens een kijkje op ons Youtube-kanaal: The Watch Doctor’‘.

Video batterijwissel

Ons youtube kanaal